Nimetön

Runoilija sinisilma88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Edelleen sama, joka päivä uskova, toivova ja rakastava
 

Vieläkö sitä osaa
sanoja
pieniä
paperille panna?

Onko väliä sillä, että ajatus karkaa
jos
muste sen lopulta löytää?

Runoja sielusta
sielulle
ihmiseltä toisella.

Liikaa miettiä ei nyt saa
sanoja ääneen
sanoja huutaen
hiljaa
sulle kuiskailen.

Miksi unohdin, että tämä on ihanaa?
Tule, tule ajatus
runoksi muutu!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot