Valkoinen huone

Runoilija kofeinisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuka on keksinyt, että elämän pitää olla onnellinen? Joku idioottiko?
 

Ahtaanpaikan kammo,
tuskan hiki.
Skeptismin oireet,
henkiinjäämistaistelu
itsetuhon partaalla.

Nukuitko hyvin, kysyttiin.
Hymyiltiin ja sanottiin
tällä kaikki paranee

ja silloin minusta tuli tunnoton.

Kukapa nyt hullua kaipaisi.
Seinäkello tikitti
ja heräsin
valkoisessa huoneessa
taas seuraavaan aamulääkkeeseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runosi kuvaa hyvin vaiettua aihetta, välillä kaipaa tälläisiä rehellisiä, vaikkakin surullisia ilmaisuja elämän eri poluilta

 

Käyttäjän kaikki runot