Parkettilattialta baaritiskille

Runoilija kofeinisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuka on keksinyt, että elämän pitää olla onnellinen? Joku idioottiko?
 

Lapsellista särinää
Kuka tätä kuvaa vääristää
Heikon laulullansa nujertaa
saartaa ja kuristaa.

Hapenottokyky heikentyy.

Ei tämä elämä ole meitä varten.
Valaiseva esimerkki
hirttoköysi vai partaterä
kuka kuoli ja monesko erä?

miten niin muka armotonta.

Pahimmat enteet,
paljastuu unien syvä kaivo.
kuukauden haudatut hedelmät
muovisina palasina parkettilattialla
tekotaidetta parhaimmillaan.

Ja televisio näyttää yhä ostosteeveetä.

Makkarankuorimekkoinen tyttö,
baaritiskillä.
Pitäähän sitä nyt kauniilta näyttää
olipa hinta mikä tahansa.
Kopiointia ja piraatteja.

eivät nuokaan ole oikeasti aidot.

Amerikan malliin,
rikkaat miehet seteleineen.
Ivallinen nauru raikaa kaukaa
viesti meni perille,
joku rikkoi järjestystä

ja meni siskonsa kanssa naimisiin.

Selite: 
Ei pysty kertoon.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot