tahroja paperilla

Runoilija kofeinisti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuka on keksinyt, että elämän pitää olla onnellinen? Joku idioottiko?
 

Siellä missä kuolleet linnut laulavat,
sinä olet tahra minussa.
Tässä typerässä näytelmässä
me emme koskaan valinneet osaa.

Meidän välissä, kokonainen taivas.
sinä ne siivet tahdoit.

Ei saa kertoa linnuille,
että ne osaavat lentää.

Pitäisitkö kädestäni kiinni
vielä tämän viimeisen näytöksen?

Parin vuoden päästä,
en muista enää
tätä kahden minuutin komediaa.

Selite: 
/Jos aamu pelottaa, etkä pysty nousemaan, jäät peiton alle vapisemaan/
Kategoria: 
 

Kommentit

tääkin oli tosi hyvä!! nuo vikat rivit taas vei miun sydämen : D

Ohh.
Tässä on tunnetta ja todellisuutta, vau. Teki sanattomaksi.
Suosikkeihin.
(ps. synttäriä!)

Upea teksti! Todella taitavaa kieltä, ajatus on kaunis ja koskettava. Taitavasti kirjoitettu.

Onnea syntymäpäivänä! :)

Vau..hienosti kirjoitit. Runo herättää ristiriitaisia tunteita..ehkä haikeitakin. Iskevä runo!

vahva tunnelma, tehokkaasti käytettyjä sanoja.
"Ei saa kertoa linnuille,
että ne osaavat lentää.", tuosta pidin erityisesti. myös loppu on erintomainn, sekä lohduttava, katkera että hauska.
oikein mukavaa ikääntymispäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot