"uusi kirja mun"

Runoilija Jennitär

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tää on mun uusi kirja, runollinen kun kukka lilja! Koira, hauveli kuvana on, ja kirja on muuten vallan verraton! Hullu kun perhe s´herranon! Nytkun runoja tänne höpöttelen ja lurittelen, niin aada tossa vieressä sanoo: Mä söpöttelen!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot