Nimetön

Runoilija Jennitär

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun jumala ilta rukouksen kuoret avaa,
On siinä lapsilta tullut rukousta somaa!
Vaan yksi tietty lapsi, jeesusta tarvitsee.
"Rakas jeesus, täällä kadulla kärsin. Vain banaanin kuoria ja homehtunutta leipää järsin. Sukkianikaan ei kukaan parsi! Ole kiltti, perhe mulle anna. Äiti, isä, sisko ja velikin, perhe armahin. Ja koulu somahin! Oi en osaa laskea edes nollaan, kadulla vaan ollaan! Opeta minulle aakkoset, nähdä haluaisin pikku-kakkosen! Aamen". Jumala enkelin lähetti, viemään kadulle ilmoituksen: "huolehtikaa lapsistanne, etteivät he kärsi ja vanhoja leipiä järsi. Osoittakaa mieltänne, jumala". Kas sillä hetkellä tuon tytön luo tuli rouva. "auta minua"! Tyttö pyysi. "Tottahan toki autan sinua!" Rouva iloiten vastasi. Niin pääsi tyttö pieni kouluun, oppi aakkoset, ja näki pikku-kakkosen! oli tytön loppu elämä ihanaa, vaan kiittäkäämme jumalaa! Rukoilkaamme tänä iltana arvokasta jumalaa, kaikkien katu lasten takia, etteivät he kärsi, niinkuin sadun lapsi aikanaan. Jos sinä et vielä ole uskossa, kannattaa se aloittaa! Se rauhan maahan palauttaa. Tulee hyvä olla, eikä sinun tarvitse ikinä kuolla!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot