IHME

Runoilija Jennitär

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä,jos joskus tapahtuis ihme,
maa lakahtuisi,ihmiset pilaantuisi?
Toivotko sitä?Vai mitä?
Ei ruokaa ois,kaikki kaunis pois!
Älä sitä mieti,
jumala sen sieti.
Jumala silloin maan uusiksi opettaa,
ja ihmisten kaikki tyhmät temput lopettaa...!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tärkeä sanoma runossasi, lapsenuskolla omistettu. Pidän runostasi.

Hienoa pohdiskelua ja riimittelyä! Kaikki kaunis elämässä ja maailmassa tulee Isältä ja on suurta lahjaa, jonka soisi säilyvän niin, ettei ihmisten ahneus ja itsekkyys sitä pilaisi.

"He, jotka Herraan turvaavat, saavat uuden voiman."

Tärkeä sanoma runossasi, lapsenuskolla omistettu. Pidän runostasi.

Hienoa pohdiskelua ja riimittelyä! Kaikki kaunis elämässä ja maailmassa tulee Isältä ja on suurta lahjaa, jonka soisi säilyvän niin, ettei ihmisten ahneus ja itsekkyys sitä pilaisi.

"He, jotka Herraan turvaavat, saavat uuden voiman."

 

Käyttäjän kaikki runot