Hökkeli

Runoilija mannariina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 0:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanat joita ei ollut

koska puuta olimme koputtaneet

Yhtä vähän olleet

vankkoja

kuin minun pahvinen, koliseva suojaukseni.

Voiko pahvi kolista, märkänäkin

Kolisee

kuin sanat joita ei ollut.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea.
 

Käyttäjän kaikki runot