Nimetön

Runoilija mannariina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 0:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei minun rajattomuuteni sitä tarkoita,

että sinulla olisi lupa

istahtaa edes kaukaisimmalle muurilleni

Ei minun tarvitsevuuteni sitä oikeuta, 

että sinä kutoisit siitä omaa pienuuttasi

lämmittävän peitteen

Eikä minun katumukseni takaa sitä,

että sinullekin

olisi jo anteeksi annettu

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nimettömissä runoissa on usein paljon hyvää tarttumapintaa <3
Hui kun pysäyttävä! Pidin todella paljon. 
 

Käyttäjän kaikki runot