Selvät sävelet

Runoilija mannariina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2005
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 0:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirjoitit selvät sävelet

mutta minä en soi kuten sinä olisit halunnut.

Välillemme jäi korvia särkevä hiljaisuus

ja paljon melua tyhjästä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Moneen kertaan lainattuja jo ilmaisussa kuluneita sanoja esiintyi runossa.  Pidin sinun sekoituksesta, pannujauhatuksesta.

Osui ja upposi !
Hienosti rytmittyvät kielikuvat tässä.
Hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot