Enkeli

Runoilija Jennuski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2005
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 16:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.7.1988

tämä tyttö uskoo kohtaloon.uskoo ikuiseen rakkauteen ja siihen että jokaiselle on se yksi ja ainoa oikea rakkaus.toivottavasti kaikki ihmiset olisivat onnellisia eikä miettisi kuolemaa niin kuin minä tein kun masennuin.nyt uskallan kohdata tulevaisuuden.maailmassa on kaikkea pahaa mutta me voimme sen muuttaa.rakastetaan toisiamme.ei vihata.ei sodat mitään ratkaise.sodat vain lisäävät vihaa eivätkä johda mihinkään.jokainen meistä on erilainen ja siksi niin tärkeä.
 

Kun elit olit kuin enkeli.
Suojelit rakkaitasi.
Autoit kaikki.
Elämän halusi auttoi muitakin jaksamaan.
Valitettavasti minä en sinuun ehtinyt hyvin tutustua.
Kuultuani ystävän asioita joita hän koki kanssasi,
aloin miettimään miten voisin kertoa kaikille sinusta.
Olit enkeli kaikille.
Ihmisiä kun on kahdenlaisia.
Enkeleitä ja piruja.
Sinä olit enkeli.
Suojele meitä sieltä jostain.
Siellä sinun on parempi olla.

Selite: 
Runon omistan eräälle ihmiselle joka menehtyi ja oli erittäin tärkeä läheisilleni.Itse en ehtinyt häntä kauaa tuntea.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot