valheet

Runoilija Jennuski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2005
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 16:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.7.1988

tämä tyttö uskoo kohtaloon.uskoo ikuiseen rakkauteen ja siihen että jokaiselle on se yksi ja ainoa oikea rakkaus.toivottavasti kaikki ihmiset olisivat onnellisia eikä miettisi kuolemaa niin kuin minä tein kun masennuin.nyt uskallan kohdata tulevaisuuden.maailmassa on kaikkea pahaa mutta me voimme sen muuttaa.rakastetaan toisiamme.ei vihata.ei sodat mitään ratkaise.sodat vain lisäävät vihaa eivätkä johda mihinkään.jokainen meistä on erilainen ja siksi niin tärkeä.
 

Kerrotte kaikista valheita.
Minkä takia?
Eikö teillä ole omaa elämää?
Vai onko teidän elämä sitä,
että saatte sotkea muiden elämät?
Haluatteko satuttaa muita
vai oletteko onnellisia kun saatte kertoa muista ihmisistä valheita?
Ystäviä teillä on tai ainakin niin luulette.
Itse en halua toisen kanssa olla ystävä,
mutta toisen kanssa haluan.
Mutta kun teitä on kaksi te ette saa mitään hyvää aikaiseksi.
Toivottavasti joskus opitte että valheet ei kannata.

Selite: 
kertoo eräistä ihmisistä lähipiirissä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot