Jokainen

Runoilija Jennuski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2005
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 16:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.7.1988

tämä tyttö uskoo kohtaloon.uskoo ikuiseen rakkauteen ja siihen että jokaiselle on se yksi ja ainoa oikea rakkaus.toivottavasti kaikki ihmiset olisivat onnellisia eikä miettisi kuolemaa niin kuin minä tein kun masennuin.nyt uskallan kohdata tulevaisuuden.maailmassa on kaikkea pahaa mutta me voimme sen muuttaa.rakastetaan toisiamme.ei vihata.ei sodat mitään ratkaise.sodat vain lisäävät vihaa eivätkä johda mihinkään.jokainen meistä on erilainen ja siksi niin tärkeä.
 

Jokainen meistä varmaan miettii miksi olemme täällä.
Jokainen varmaan miettii myös sitä mikä on tulevaisuutemme.
Jokainen varmaan jossain vaiheessa haluaisi luovuttaa.
Jokainen meistä on kokenut iloja,suruja.
Jokaisella on jokin keino miten jaksaa huomiseen.
Jokainen tarvitsee ystäviä,rakkaita ympärilleen pärjätäkseen.
Jokainen meistä tarvitsee rakkautta.
Jokainen meistä tarvitsee tukea,lohtua ja turvaa.
Jokainen meistä on rakkauden arvoinen.

Selite: 
Tämä kertoo siitä että yksi halaus voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot