error

Runoilija Hai-eläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005
Viimeksi paikalla: 11.7.2023 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.11.1987

The truth doesn't always have to hurt.

Lama - Totuus löytyy kaurapuurosta.

Mutta kun tarkemmin ajattelen, niin unohdan. - Nalle Puh
Kaikki paitsi purjehdus on turhaa.
 
 

maalaan ristipistoja vesiväreillä
ruskealle aaltopahville

ethän sinä mistään mitään ymmärrä

minullakin oli joskus siivet

laskin seppeleitä liikaa, jotta jaksaisin nostaa
mitään painavaa taakkaa enää

niiltä toisilta

niiltä, jotka saavat meidät voimaan huonosti
vaikka heillä on kauneimmat hymyt

tuimasta kun ei tykätä,
eihän se näytä
miltään
eikä siinä ole (error:ON) mitään mieltä

Selite: 
Moni kakku päältä kaunis, sisältä läpimätä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot