Aika joka paikassa

Runoilija Hai-eläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005
Viimeksi paikalla: 11.7.2023 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.11.1987

The truth doesn't always have to hurt.

Lama - Totuus löytyy kaurapuurosta.

Mutta kun tarkemmin ajattelen, niin unohdan. - Nalle Puh
Kaikki paitsi purjehdus on turhaa.
 
 

Tapan aikaa,
jotta se ei tappaisi minua.

Ostan elämää,
koska aika on rahaa.

Vaikka myyn sieluani jatkuvasti yrityksille,
ne eivät voi sitä ostaa.

Olen ilmainen,
ajan kevyt matkustaja.

Hidastan, koska rakastan totuutta
jota ei voi tietää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot