Unisieppareita ruispellossa

Runoilija Hai-eläin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2005
Viimeksi paikalla: 11.7.2023 17:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.11.1987

The truth doesn't always have to hurt.

Lama - Totuus löytyy kaurapuurosta.

Mutta kun tarkemmin ajattelen, niin unohdan. - Nalle Puh
Kaikki paitsi purjehdus on turhaa.
 
 
Lauluissa kerrotaan,
    ääneen kuiskataan.
       Salassa vaietaan.
Puiden latvoissa, tuoksusi
     ensimmäinen tuulahdus.
Tahdoin vain ripustaa
koriste-esineitä seinille.

Oliko yksikään edes
matkamuisto.
Ehkä ostin unisieppareita Euron kaupoista.
    Vanhassa taulussa näkyi maisema, 
josta olin aivan varma.
 
Selite: 
unimaisemaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea unimaisema!
Hienoa tekstiä tässä maalailet.
 

Käyttäjän kaikki runot