lajien luokittelu

Runoilija Meren kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän pientä taukoa täältä. Jossain muualla kai.
 

Lajien luokittelu
Pahuus alkaa kerääntyä,
syntyy varjossasi
ja eräänä ensimmäisenä päivänä
bussipysäkiltä katosi ihminen,
lukee lehdessä.

Toisena päivänä katoaa
naispuolinen henkilö
(naapurissa sanotaan: rekkakuskin nuori vaimo).
Kolmantena iltana
katoaa nuori nainen
(postimiehen mukaan soma opiskelija kaupungista).

Neljäntenä iltana katoaakin
kaupunginjohtajan tytär
ja etsintöjen parantuessa
naapurikunnan joesta löytyy
neljä päätöntä ruumista.

Kylälehden lööpeissä
pikkuhuorastakin on tullut epäonninen enkeli,
mutta tietysti,
kaikista kaunein enkeli
oli uhri numero neljä.>

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot