Kärrytie lumessa

Runoilija Meren kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän pientä taukoa täältä. Jossain muualla kai.
 

Käveletkö hiljaisella polulla,
jättämättä jälkiä maassa makaavaan kylmyyteen?
Kun vaellat maailmassasi,
huomaat idästä nousevan,
voisulaa routaan valuttavan toivon,
joka heijastuu mätien ruohonkorsien kasvoista.

Selite: 
Hyvinkäällä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot