Vaahtokarkkiunelma

Runoilija Meren kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän pientä taukoa täältä. Jossain muualla kai.
 

Voiko marraskuussa paahtaa vaahtokarkkeja?
Jos teet nuotion moottoritielle,
laulaisitko minulle pastillivärejä,
ne pomppivat tähtiin kuin sähköiset kipinät.

Hiilloksen aikaan sisällämme sokerimössöä,
todellisuuden ajaessa ohitsemme,
mietin, mihin sormeni katosivat.
Minä en enää tärise, ja huomaan,

sinunkin silmäsi helmiksi muuttuneet.

Selite: 
Tämäkin Hyvinkäällä, "runoleirillä".
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot