niin totta

Runoilija Waliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervehdys! Kiva kun eksyit sivuilleni! :-)
 

muutin mieleni:

en halua sinulta mitään

on surullista,
että nämä kamalat muistot
ovat parhaita, joita minulla on koskaan ollut

huomasin, kuinka paperi kupristuu kosteudesta
- en huomannut,
kuinka sinuun sattui

Selite: 
häpeän sinua.:-( tajusin tänään. tai oikeastaan eilen... Tähän runoon innoitti elokuva, jonka katsoin!:-)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtova puhutteleva runo tapahtumien muuttumisesta muistilokeroissa.

 

Käyttäjän kaikki runot