kovettuneita suklaarusinoita

Runoilija Waliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervehdys! Kiva kun eksyit sivuilleni! :-)
 

Poika jota ihailtiin
Hukkui lavuaariin

En ehkä enää koskaan saa koskettaa
kättäsi auringon kuivattamaa

Nyt kone puolestasi hengittää
se saa sun sydämmes sykkimään

"Muista käyttää hammaslankaa"
sanoi täti terveyden
mutta ethän sinä ymmärrä
koska olet jo kuollut

Joka päivä uudet säännöt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin H**vetin sattuva..!

Niin H**vetin sattuva..!

Sinun runosi ovat tosi upeita! Arvoituksellisia ja kielellisesti rikkaita.
Tässäkin jo otsikosta lähtien on jotain hirmuisen lumoavaa. Yksityiskohdat ovat upeita.
Jotenkin tuon otsikon liitän tuohon hammaslankakohtaan: Suklaarusinat ovat jo kovettuneet, sillä ei poika enää syö karkkia eikä tarvitse hammaslankaakaan.
Olen ihan voimaton tulkitsemaan tätä runoa OIKEIN, haluaisin kyllä. Loppukin on hirveän hämmentävä, silti rakastuin tähän!

tykkasin ♥
""Muista käyttää hammaslankaa"
sanoi täti terveyden"
erityisesti toi ^ oli ihana.

~kiitti kommaus

 

Käyttäjän kaikki runot