syöpä

Runoilija Waliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervehdys! Kiva kun eksyit sivuilleni! :-)
 

Kun katson sinua,
tiedän että se voi olla viimeinen kerta.

Kun näen sinun liikkuvan,
tiedän että se voi olla viimeinen kerta.

Katson peiliin
ja näen itseni katsovan pois.

Kättäni kirvelee,
mutta pidän silti kiinni.
pidän kiinni sinusta

Selite: 
:( runonen mummastani, joka kuoli syöpään 23.8.2008. .
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän suuresti<3

 

Käyttäjän kaikki runot