Anteeksi, Madam

Runoilija Waliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervehdys! Kiva kun eksyit sivuilleni! :-)
 

Sain tänään postikortin Ranskasta.

Mielestämme on naurettavaa,
kuinka yksi sana voi rikkoa kaiken!

Ja kun silmänne kulkevat
näitä rivejä,
tuhansia ihmisiä kuolee ympäri maailmaa.

epäilen olemassaoloanne, Madam,
mutta en välitä.
Antakaa minun kiillottaa kenkiänne, Madam!
Teidän kauniita marmorikenkiänne, Madam!

Väännän suupieleni väkinäiseen hymyyn.
Joku kuristaa,
mutta sen unohtaa.

Katso!
Aurinkokin hymyilee meille
väkinäistä hymyään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ilkikurisen mahtava!!! Ehdottomasti!! Tässä on asennetta, miun mielestä. 'Ja kun silmänne kulkevat näitä rivejä, tunhansia ihmisiä kuolee ympäri maailman'. Tuo lause on niin totta, mutta onneksi myös kun joku kuolee niin joku myös syntyy:)

 

Käyttäjän kaikki runot