RAKASTAN SINUA

Runoilija Marina78

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä mitä sanoisin
mutta sanon silti,
en haluu koskaan
päästää susta irti,
olet elämäni ilo,
yhdessä me jaksetaan
elämää jatketaa,
rakastan sua paljon ja vielä enemmän,
se että menetän sut
on ainoo mitä pelkään tässä,
en usko ikuisuuteen
ihan sama mitä tapahtuu
mä rakastan sua silti
Rakastan sua aina
<3<3<3<3<3<3<33333

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot