Nimetön

Runoilija Marina78

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä mulla on teitä
Kaipaan teitä lähelleni
Yhdessä on vietetty hyviä aikoja
Vieläkö niitä tulee
Haluisin teidät lähelleni
Saanko teitä enään ikinä lähelleni
Sydämmessäni kolo on
Te voitte sen vain täyttää
Rakastan teitä
Meineistä huolimatta

Selite: 
Sisaruksia kaivaten :( <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot