Rakastan sinua!

Runoilija Marina78

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun rappusilla
katselen tähtitaivasta.
Katselen ja katselen
näen taivaalla kasvosi
tunnen lämpösi
katson sinua ja
sanon ääneen
"rakastan sinua"
Kyynel valuu poskilleni
tämä tunne on totta
jota kovin pelkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voin hyvin samaistua tuohon runoon. Tykkäsin.

Hyvää syntymäpäivää.

tämä on todella kaunis runo...pidän kovasti...kiitos arvostelusta.... :)

 

Käyttäjän kaikki runot