Ensimmäinen kivi.

Runoilija pikkurunotyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

välillämme kummittelevat
sanomattomat sanat ja kieroilevat kiertoilmaisut

itse olemme hirttosilmukkamme solmineet

sanot aina että vika
on minussa
(eihän noin täydellisen hymyn omistaja voi olla syyllinen)

mutta oletko koskaan kuullut sanottavan;

synnitön heittäköön ensimmäisen kiven

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea! ihan älyttömän hieno!

Täydellisyys! Olen sanaton :o

 

Käyttäjän kaikki runot