Amputointi.

Runoilija pikkurunotyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anteeksi, lääkäri,
leikkasin jalkani irti.

Tahdoin vain tietää,
miltä tuntuu menettää jotain,
joka on kiinni minussa ja seuraa minua joka paikkaan.

Voiko sen vielä laittaa takaisin,
ja saada toimimaan kuin ennen?

Vai kuolenko jo kohta verenhukkaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Piristävän erilainen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot