Al lado de tú no puedo respirar.

Runoilija pikkurunotyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luin espanjan sanoja,
tulit viereeni.

Vakava ilme kasvoillasi sanoit:
"Al lado de tú no puedo respirar."

Hymyilin iloisesti,
osasit jo kokonaisen lauseen.

Olisinpa vain tiennyt,
mitä se tarkoitti.

Selite: 
Al lado de tú no puedo respirar. = Sinun vieressäsi en voi hengittää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastuin tuon lauseen suomennokseen <3

Aivan ihanan söpö runo!!^^

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot