Surullisuus liimattuna

Runoilija Wyrda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.5.2022 15:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.7.1989

 
Surullisuus on liimattuna minuun
kiinnitettynä
kuin kirjain runoon
runo runoilijaan

Kuka olisin ilman
sateen ääntä peltikatossa
ilman hiljaisuutta kaikilla sanoilla

Pisarat tyynen pinnalla
siinä millimetrissä
jossa rauha ja loputon liike
kohtaavat



 
Selite: 
Minä vain olen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja älyttömän kauniisti oletkin  !
Hieno runo. Erityisesti pidän hiljaisuudesta kaikilla sanoilla. 
Todella hieno... viimeinen lause pysäyttää :)
 

Käyttäjän kaikki runot