Pieni sana runossa

Runoilija Wyrda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.5.2022 15:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.7.1989

 
Silloin kun sanat ovat niin pieniä
että kirjaimet
ne kutistuvat kohti loppua
kadoten merenselälle
pisarana veteen
puuna metsään

Kutistuvat
lopulta kuiskaukseksi
kuiskauksesta pelkkä ajatus
ajatuksesta aavistus

Runo
on ainut vaihtoehto
sanoa
aavistustakaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi kuinka tykkään tästä  :)
No mutta, kiitän nöyrästi ja kumarran :)
Upea on runosi surullinen saundi!
tykkään paljon tuosta alusta
Kutistetut sanat saattavat kutistaa.

Toisinaan on alettava oikein urakalla raapimaan.
 

Käyttäjän kaikki runot