Krottikala

Runoilija Wyrda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.5.2022 15:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.7.1989

 
Syvään veteen astuttuani
en ole pidättänyt hengistystä
kroolannut tai potkiskellut
joten ei tämä ole
pyristelyä tai hukkumista

Vajoan kohti pohjamutaa
krottikaloja
samettisessa hiljaisuudessa

 
Selite: 
Tarjoaako se rauhan?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tällaisia runoja täytyy jokaisen varoa, sanaankin voi hukkua <3
kuvaa tunnelmaa tunnetta hyvin määrätietoisesti
 

Käyttäjän kaikki runot