Vanginvartija

Runoilija Wyrda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.5.2022 15:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.7.1989

 
Minun vankilani vartijana 
ovat raivo ja pettymys
Se rintaa musertava äänettömyys
se teippi suun edessä

Siihen on tussattu 

ei se mitään

Ja jos vain lopettaisin rakastamasta, 
jalkateräni olisivat jo kynnyksellä, 
en vilkaisuakaan langettaisi
ja sanaakan en sanoisi sinulle enää

Lähteä vai jäädä
on aina ollut
se helpoin kysymys
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, yleensä täytyy miettiä tarkkaan <3 
Niinpä. Vaihtoehtona olla hiljaa tai lähteä. Vaikea kysymys. 
 

Käyttäjän kaikki runot