nälkä

Runoilija osteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Arvokkuuteni on riistetty ja revitty,
poltettu tunafishpurkissa.

Sanomalehdellä peitettiin reikä vatsastani,
sunnuntain kuolinilmoitukset.

Kirjoitan kynsisaksilla pöydän reunaan,
vatsani kurisee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot