Nimetön

Runoilija osteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki mitä minusta on jäljellä,
on kyynel Nessun reunalla.

Pieni haave sydämellä,
tuhottu on.

Nyt vain jotakin mitä minusta ei haluttu
sängyn reunalla.

Selite: 
ehkä vain pelkkä pettymys niille kahdelle rakkaimmalle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot