Särkyneen sydämen sola

Runoilija Athos-66

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.1.2005
Viimeksi paikalla: 17.4.2023 9:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1966

"Jotain sinusta jää minuun ja jotain minusta jää sinuun."
 

Kerran niin hellä kätesi, jäljellä ei mitään,
Kerran niin lämmin hymysi, nyt vain autius, tyhjyys.
Pisto! Viilto! Sivallus! Säilä suoraan sydämeen!
Ei armoa, ei katumusta, vain piittaamattomuus.

Toistaa vanha kaava itseään, jatkuu metsästykses' julma.
Ei, tästä opi emme mitään, emme kumpikaan,
Nyt jo toinen täyttää, kanssas' jakaa maljan, tyhjentää.
Pääsimme jo perille, Särkyneen sydämen solaan.

Selite: 
Juu, kyllä se on... Alistair MacLeanin länkkäristä lainattu nimi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Siksikös oli tuo runosi nimi hiven tutun oloinen, itse runosta sanoisin, että hyvinkin kipeitä tunteita sisältää.

"Pisto! Viilto! Sivallus!"

Mahtavan terävästi ja napakasti sanottu.

Siksikös oli tuo runosi nimi hiven tutun oloinen, itse runosta sanoisin, että hyvinkin kipeitä tunteita sisältää.

"Pisto! Viilto! Sivallus!"

Mahtavan terävästi ja napakasti sanottu.

 

Käyttäjän kaikki runot