Cara Mia

Runoilija Athos-66

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.1.2005
Viimeksi paikalla: 17.4.2023 9:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1966

"Jotain sinusta jää minuun ja jotain minusta jää sinuun."
 

Kuinka suloinen oletkaan, Kirsikankukkani!
Huumaava tuoksusi, sen tunnen, leijuu ympärilläni,
sormeni juoksevat iltaruskon punaamissa hiuksissasi,
Cara Mia, Rakkaani, kumpa tämä ilta ei koskaan päättyisi.

Selite: 
Tallitytölleni, silloin joskus...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot