Seuraavassa elämässä

Runoilija Athos-66

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.1.2005
Viimeksi paikalla: 17.4.2023 9:49

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1966

"Jotain sinusta jää minuun ja jotain minusta jää sinuun."
 

Seuraavassa elämässä,
tulen löytämään sinut.

Seuraavassa elämässä,
kuten edellisessäkin.

Seuraavassa elämässä,
saan viimein olla luonasi.

Mutta todellakin vasta
Seuraavassa elämässä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Eihän edellisessä elämässäkään
saatu toisiamme - vähän toisin ajateltuna!

Aivankuin omasta elämästäni..koskettava..

 

Käyttäjän kaikki runot