Nimetön

Runoilija Laurahnen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikeuksista voittoon!
 

Anna kun katson sinua silmiin
silloin voin olla

näetkö sitä minusta?

kultaa löytyy silloin tämän mustan kuoreni alta

Selite: 
1 ja ainoa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot