Alku

Runoilija Laurahnen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikeuksista voittoon!
 

Hei..

Jos sinä et luovuttaisi.

Jos minä en luovuttaisi

voisiko vielä joskus

olla se paratiisi?

minkä minä olen nähnyt,

minkä sinä olet nähnyt.

Miksi elämä näin meni?

meidät erilleen veteli

vaikka aina yhteen kuuluttu,
vain vähäsen matkalla muututtu

--

Haluan syliisi

Selite: 
; )
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot