Kamalaa

Runoilija Laurahnen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikeuksista voittoon!
 

Risteilet mielessäni,
kahlitset sisintäni
Sulanut olet siihen
en irti saa
metalliasi sulavaa
se sivaltaa
ruostuu ja vituttaa
vielä revin sinua takista
raastan ihoa
suutelen pakolla
en irti päästä
ei ei niin saa tehdä
annan sinun mennä
et se ole sinä

Selite: 
sekavaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot