Runoilija Laurahnen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikeuksista voittoon!
 

Niin kauan kun vaellat,
minä vaellan

niin kauan kuin hengität,
minä hengitän

niin kauan kuin et katso,
minäkään en voi katsoa

niin kauan kuin kärsit
minäkin kärsin

sillä sinä olet minä
ja minä aina myös sinä

satutat minua,
satutatkin sinua

satutan sinua
satutankin minua

tätä ei voi kiertää,
eikä todellakaan kaartaa

sillä aika meidät lopulta saartaa

Selite: 
-
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti lupaat pysyä rinnalla..

 

Käyttäjän kaikki runot