Liikaa muistoja

Runoilija Tuomioistuin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei maailma ole paha. Ihmiset ovat! 

Toivottavasti voin jakaa maailmani kanssanne. <3
 

liikaa muistoja joita kukaan ei jakanut kanssani
liikaa sanoja joita kukaan ei uskaltanut yrittää
liikaa hetkiä joita jälkeenpäin muistellessa kaduttaa

liikaa muistoja
liian vähän aikaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkea voi olla liikaa... Kuvaava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot