Nimetön

Runoilija Tuomioistuin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei maailma ole paha. Ihmiset ovat! 

Toivottavasti voin jakaa maailmani kanssanne. <3
 

en mä pelkää että sanat tipahtais lautaselle
enkä pelkää että jotain jäis sanomatta
silti varovaisuuteen uskon
ja jaan kaiken sanomalla vähemmän kun ei mitään

en mä pelkää ettet sä usko
mutta mä en luota kuviin joihin hymy on tuotu
mä en luota lauseisiin joihin maailma on piirretty
enkä mä luota suhun tai mihinkään muuhunkaan

mä en pelkää mutta mä en luota

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

..."jaan kaiken sanomalla vähemmän kuin ei mitään"... Hyvä runo ihan kaikkinensa!

 

Käyttäjän kaikki runot