Tuskan puut

Runoilija Tuomioistuin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei maailma ole paha. Ihmiset ovat! 

Toivottavasti voin jakaa maailmani kanssanne. <3
 

tuulee tuulee tuskan puissa
putos maahan pelon lehti
hymykin jo karkuun ehti

puita ompi siellä täällä
itkeehän ne puutkin
jopa kesä säällä

ja lopulta huutoon hiljaiseen
takertuu oksa, toivoon suloiseen

eikä kuolleet tuskan puut
enää huuda
kun sä tuut

Selite: 
Tarina pienistä kärsivistä puista, jotka lopulta kaatuvat. Ja pelastaja tuli liian myöhään :(
Kategoria: 
 

Kommentit

ei huuda, ei enää
vaan viimeisen kukinnan
siemen uutena puuna
taas elää

ja kukkii

surullisen kaunis

ja niin huomisen auringon valossa kasvaa
pian jo kukoistaa
vahvempana kuin koskaan

koskettava ja kaunis runosi :)

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot