loputon elämä

Runoilija Tuomioistuin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei maailma ole paha. Ihmiset ovat! 

Toivottavasti voin jakaa maailmani kanssanne. <3
 

olen liian väsynyt nousemaan jaloilleni
tai liian väsynyt ottamaan askeleita
olen uupunut epätoivosta
kokenut sen mitä epätoivo
tekee

olen liian väsynyt hengittämään
eikä unikaan enää auta
olen liian väsynyt kulkemaan tätä polkua
ja liian väsynyt enää yrittämään

lopullinen lepo
loputon elämä
enää yksi askel reunan yli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surua ja väsynystä on tässä hyvin kirjoitetussa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot