Pala minusta

Runoilija Mirette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.3.2017 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen Loppuun asti Olemaan minä Hellämielinen tulisielu Lupaan itselleni rauhan Vielä jonain päivänä
 

Sinä täytit tyhjyyteni kerran
vain hetkeksi liian pieneksi
maailman kauneimmaksi

Sinä muutit olemassaoloni tarkoitusta
et tahallasi
mutta väistämättä

Sinä olit minun ihmeeni
sen hetken kun viimein ymmärsin
haluavani olla äiti

Sinä et kuitenkaan ollut tarkoitettu minulle

Sinun sielusi kuulen tuulessa
Näen sen kuurankukkana ikkunassa
Auringonsäteellä ratsastamassa

Ihmisyyden taakkaa ei pienille harteillesi laskettu
onneksi

Sinä et osaa kärsiä rakkain

Selite: 
Kuollut lapsi vatsassani sai minut muuttumaan pysyvästi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettavaa...
 

Käyttäjän kaikki runot