Arki ja rakkaus

Runoilija Mirette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.3.2017 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen Loppuun asti Olemaan minä Hellämielinen tulisielu Lupaan itselleni rauhan Vielä jonain päivänä
 

Mää tiiän että tällä kertaa mokasin isommasti
Tiiän ettei nyt oo varraa lipsua vähhääkää

Mää nään sen sun silimistä, miten nää uskot ja rakastat, ja vaikka luotit ja mää mokasin,
niin sää vaan otit mut sylliin
ja pietit siinä ihan lähellä

Kyllä mää vielä täältä nousen
mun täytyy vaan hetki levätä
mun täytyy hetken aikaa ryömiä nyt
molen niin saatanan väsyny
Kyllähän nää tiiät

Taas sanon ettei koskaan ennää
taas molen vaan pahoillani kaikesta
tai no en ihan kaikesta
ko eihän ois mua iliman sua,
ja ko mulla on sut
niin ehämmää ees tartte niitä muita!

En tartte niitä jotka kattoo kieroon
ja lyöpii vain puukkoa selekään
Enkä tartte niitä vitun lääkkeitä
En ikinä ennää

Hei kulta mää aion pystyä tähän!
Rakas, mää tiiän että tällä kertaa asiat on erillä lailla
Toni, sää ehjäät mua taas
uuesti ja uuesti
ja vielä kerran
ko solet minun maailman napa
niin elämä ei näytäkkää niin kauniilta silimät kiinni
vaan voin viimein aukasta ne!
Kulta mää näen!

Mää saan vielä jottai aikaseksi
Jottai sellasta mistä nää voit olla ylypiä
Voit kattoa mua sillai
että tiiän taas kerran mitä ajattelet
ja sitte tietää ne kaikki muutki
että solet ylypiä
koska sun vaimos on noussu jaloilleen
ja puhennu kukkaan
Ja ossaa taas olla

Joskus mää ossaan taas olla.

Selite: 
Hankalin runo koskaan, en tienny miten vaikeaa onkaa lukea ommaa murretta, se näyttää liian tyhymältä vakavaan lauseeseen, ja silti mää halusin tämän tehä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä hyvä, murrerunot ovat rikkaus.Ei kannata miettiä onko joku oikein tai väärin, anna palaa.

Runo on mitä otsikko lupaa. Arjessa toimiva rakkaus on oikeaa rakkautta. Murre toimii tässä oikein hyvin. Hyvä että sait tehtyä tämän runon joka  vaati tulla tehdyksi.
 

Käyttäjän kaikki runot