Herra Tasavertainen

Runoilija Mirette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.3.2017 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen Loppuun asti Olemaan minä Hellämielinen tulisielu Lupaan itselleni rauhan Vielä jonain päivänä
 

Jos tämän hetken voisin vangita
sen tekisin
mutta sinua en.

Olet vapaa, aina,
ja silti niin lähellä ja kiinni
sisälle ja kuoreen.

Rakastanko?
En tiedä, rakkaus tuntuu vähättelyltä,
sielunsiamilaiseni olet.

Erityinen supersankari, kallonmurtuma ja suuri ego.
Anteeksianto, itsekkyys, julmuus, kostoko?
Ei, paitsi ajatuksissaan.

Vaikka se tyttö olikin vain tyttö, silti riittävä.
Pojan oma pupunen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot