Keijukaiselleni

Runoilija Mirette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2005
Viimeksi paikalla: 4.3.2017 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettelen Loppuun asti Olemaan minä Hellämielinen tulisielu Lupaan itselleni rauhan Vielä jonain päivänä
 

Ole kiltti ja katso minua
Katso minua syvälle silmiin ja kuuntele
Minun sieluni laulaa sinulle laulun

Se laulu kertoo sinusta
Sinun kauneudestasi
Sinun hellästä sydämestäsi
Ja uskomattomasta taidostasi
nähdä kauneutta kaikkialla, kaikissa

Se laulu kertoo kivusta sielussasi
se kertoo kuolemankaipuusta
ja elämisen pelosta
Se laulu kertoo herkkyydestäsi
Ja siitä, miten suloiseksi sinisilmäisyytesi sinut tekee

Älä kultapieni sulje silmiäsi maailmalta
Avaa silmäsi
Katso itseäsi
Löydä paikkasi tällä planeetalla
Ja huomaa kuinka uskomaton olet!

Minä rakastan sinua, eikä se muutu.
Minä vannon, se ei koskaan muutu.

Kultaseni,
sinä pieni keijukainen
joka päivänsäteellä ratsastat

Älä anna sen tuulen viedä sinua kovin kauas,
pysy aina kuitenkin niin lähellä
että löydät takaisin luokseni

Minä suojelen sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot